Pravno obvestilo

Spletni portal www.kmetije.eu je nastal v dobri veri in z namenom da pomaga dvigniti stopnjo lokalne samooskrbe na način, da se lokalnemu prebivalstvu in turističnemu gospodarstvu predstavi ponudbo okoliških kmetij do katere lahko dostopajo. Namen portala je brezplačno samooglaševanje lokalnih pridelovalcev, ter seznanitev potencialnih kupcev z njihovo prvovrstno ponudbo lokalno pridelane hrane. Za vsebino ponudbe in opis posamezne dejavnosti skrbijo ponudniki sami, takorekoč je portal skorajda avtonomen oz. samooskrben. Trudimo se, da je na portalu www.kmetije.eu čim manj napak, vendar za morebitne napake ne odgovarjamo in prav tako ne prevzemamo odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki je nastala v zvezi z uporabo informacij na www.kmetije.eu. Vso gradivo na portalu www.kmetije.eu je avtorsko zaščiteno in ga ni dovoljeno posredovati ali razmnoževati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na www.kmetije.eu (in vseh pripadajočih podstraneh) so informativne narave. Trudimo se za optimalno delovanje pričujočega spletnega portala, vendar ne prevzemamo nikakršne odgovornosti in garancije za nemoteno uporabo le-tega. Vsi uporabniki uporabljajo www.kmetije.eu na lastno odgovornost. Portal www.kmetije.eu niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi www.kmetije.eu, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na www.kmetije.eu oz. za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. www.kmetije.eu tudi ne odgovarja za kakršnekoli poškodbe računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani.

Ustvarjalci www.kmetije.eu se trudimo za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzemamo nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti. Avtorji vsebine ponudbe in opisa lokalnih ponudnikov so lokalni ponudniki sami in sami tudi vnašajo opis njihove dejavnosti in njihove ponudbe, za katero se zavedajo, da morajo imeti vsa potrebna dovoljenja in da ne smejo biti v navzkrižju z zakonodajo. V primeru nepravilnosti nas lahko preko spletnega obrazca na strani "Kontakt" o le teh obvestite in takoj bomo ukrepali in morebitne kršitve tudi odpravili.

Ustvarjalci www.kmetije.eu lahko te strani spremenimo kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Dovoljeno je tiskanje informacij in gradiv s portala www.kmetije.eu z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.kmetije.eu brez predhodnega pisnega dovoljenja je prepovedano.

Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Zahvaljujem se vam za razumevanje in zaupanje in računamo na vašo pomoč pri zviševanju stopnje lokalne samooskrbe.

Osti jarej!